HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

12 και 14 Αυγούστου, οι προσεχείς εκδηλώσεις του Δήμου Καλαβρύτων.

Την Κυριακή, 12 Αυγούστου και την Τρίτη 14 Αυγούστου, οι προσεχείς εκδηλώσεις του Δήμου Καλαβρύτων. • Την Κυριακή, 12 Αυγούστου στι...

Την Κυριακή, 12 Αυγούστου και την Τρίτη 14 Αυγούστου, οι προσεχείς εκδηλώσεις του Δήμου Καλαβρύτων.

Την Κυριακή, 12 Αυγούστου στις 20:30, η Φιλαρμονική, στην πλατεία Καλαβρύτων.
Την Τρίτη, 14 Αυγούστου:
Το πρωί στα Καλάβρυτα - Μνημόσυνο για την Καλαβρυτινή Μάνα και εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας για το Άουσβιτς – Μπιρκενάου.
Το απόγευμα, στις 08:30 - Στο θέατρο του Αρχαίου Κλείτορα, η ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ του Ευριπίδη, από την ΑΙΧΜΗ.


Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Καλαβρύτων, με τον τίτλο «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018», είτε, αυτοτελώς, είτε, με συνδιοργανώσεις, με πολιτιστικούς και πατριωτικούς Συλλόγους των πόλεων και των χωριών μας, μετά από αιτήματά τους.
Την Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:30 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, αρχίζει το μουσικό ταξίδι της Φιλαρμονικής Νέων του Δήμου μας, με την παρουσίαση, μιας μοναδικής και εξαιρετικής συναυλίας της, με παραδοσιακές και σύγχρονες μελωδικές νότες.
Θ’ ακολουθήσουν συναυλίες της Φιλαρμονικής και στη Δάφνη, Κλειτορία και Τριπόταμα.
Την Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018, στις 9:30 το πρωί, στην κεντρική εκκλησία Καλαβρύτων, θα τελεστεί το καθιερωμένο μνημόσυνο, στη μνήμη και προς τιμή της αλησμόνητης, ηρωίδας, Καλαβρυτινής μάνας.
Στην εκκλησία, θα εκφωνήσει την ομιλία, η κυρία Χρύσα Λεχουρίτη, Γραμματέας της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Στη συνέχεια, την ίδια ημέρα, περί της 10:45, απέναντι από την εκκλησία, στο Δημοτικό Περίπτερο, θα γίνουν, τα εγκαίνια της σημαντικής και σπουδαίας έκθεσης φωτογραφιών και κειμένων, με θέμα «Γενικό Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Άουσβιτς – Μπιρκενάου», από την Πρέσβη της Πολωνίας στην Αθήνα, Άννα Μπάρμπαζακ και το Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γεώργιο Λαζουρά. Η έκθεση αυτή, θα διαρκέσει, μέχρι την Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018.
Επίσης, την Τρίτη, 14 Αυγούστου, στις 08:30 το απόγευμα, στο θέατρο του Αρχαίου Κλείτορα, ο καλλιτεχνικός και θεατρικός οργανισμός «ΑΙΧΜΗ», θα παρουσιάσει, σε μια μεγάλη θεατρική παραγωγή, την τραγωδία του Ευριπίδη «ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ».
Η εκδήλωση αυτή, γίνεται με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗ.ΚΕ.Κ. – Σπήλαιο Λιμνών Καστριών και των Πολιτιστικών Συλλόγων της Κλειτορίας.

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε, όλες και όλους και σ’ αυτές τις σημαντικές και ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Καλαβρύτων και θα χαρούμε να σας δούμε να τις τιμήσετε με την παρουσία σας.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.