HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα έργα συντήρησης στο οδικό δίκτυο Αχαΐας, προϋπολογισμού 10,7 εκατ. ευρώ

Δημοπρατούνται σημαντικά έργα που βελτιώνουν το οδικό δίκτυο και διαμορφώνουν ασφαλέστερες συνθήκες μετακίνησης, σύμφωνα με απόφαση που ...

Δημοπρατούνται σημαντικά έργα που βελτιώνουν το οδικό δίκτυο και διαμορφώνουν ασφαλέστερες συνθήκες μετακίνησης, σύμφωνα με απόφαση που ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην συνεδρίασή της, την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018. Συγκεκριμένα, πρόκειται για οκτώ έργα οδοποιίας,συνολικού προϋπολογισμού 10,7 εκατ. ευρώ, που πρόκειται να δημοπρατηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

«Οι ασφαλείς μετακινήσεις των πολιτών, με την έγκαιρη συντήρηση του οδικού δικτύου είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας», σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Παναγιώτης Μπράμος, αναφερόμενος στη διαδικασία διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται προσπάθεια, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και να προχωρήσουν άμεσα οι διαγωνιστικές διαδικασίες.

Ειδικότερα, τα έργα που εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή και πρόκειται να δημοπρατηθούν είναι οι αντίστοιχες συντηρήσεις των Επαρχιακών Οδών των Δήμων Πατρέων, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου, Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, προϋπολογισμού 1.500.000 €, για καθένα από τους Δήμους. Η “συντήρηση της οδού ΒΙΠΕ προς Καλαμάκι - Λουσικά”, προϋπολογισμού 900.000,00 €, η «συντήρηση οδού από Ν.Ε.Ο. Πατρών Πύργου προς Περιστέρα, ΒΙΠΕ και ΧΥΤΑ Φλόκα», προϋπολογισμού 1.800.000,00 € και η «συντήρηση της οδού Αίγιο – Φτέρη - Καλάβρυτα”, προϋπολογισμού 1.500.000,00 €.

Επίσης, υπήρξε ανάδειξη αναδόχου για εργασίες εγκατάστασης φωτεινής σηματοδότησης κόμβων, εντός της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω έργα έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.