HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΝΦΙΑ: Αύξηση του φόρου για 1.000.000 ιδιοκτήτες ακινήτων

Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή του νέου ΕΝΦΙΑ. Οι νέες αντικειμενικές έχουν ανακοινωθεί και πλέον το μόνο που απομένει είναι να αναρτ...

Αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή του νέου ΕΝΦΙΑ. Οι νέες αντικειμενικές έχουν ανακοινωθεί και πλέον το μόνο που απομένει είναι να αναρτηθούν στο taxis τα εκκαθαριστικά του φόρου.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν αυτό να συμβεί στο τέλος του μήνα, αλλά εξαιτίας του ότι υπάρχουν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την έξοδο από το Μνημόνιο, αλλά και η άνοδος του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη για την ΔΕΘ το 2ήμερο 8 και 9 Σεπτεμβρίου.

 Κατά συνέπεια οι όποιες ανακοινώσεις έπονται των δύο αυτών γεγονότων. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβεί και με την πληρωμή της πρώτης δόσης, η οποία και είναι προγραμματισμένη για τις 30 Σεπτεμβρίου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Τα κακά νέα πάντως δεν θα σταματήσουν, αφού προβλέπονται ανατροπές στους φόρους μεταβίβασης στις αρχές του 2019 και τις δύο νέες αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, για να κορυφωθεί με το μαχαίρι που θα μπει στο αφορολόγητο όριο τον Ιανουάριο του 2020.

Μάλιστα, για περισσότερους από 200.000 το ραβασάκι του ΕΝΦΙΑ θα είναι ιδιαίτερα βαρύ, καθώς θα γράφει έξτρα φόρο που υπερβαίνει ακόμα και τα 200 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.