HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της Παρασκευής 10 Αυγούστου 2018

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, μια 47χρονη ημεδαπ...

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, μια 47χρονη ημεδαπή, διότι μετέβη σε γραφείο 63χρονης ημεδαπής και εκμεταλλευόμενη ολιγόλεπτη απουσία της, αφαίρεσε το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 44χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 37χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων  Αθηνών και Πειραιά, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων μηνών για παράνομη είσοδο στην χώρα, πλαστογραφία με χρήση πλαστού εγγράφου κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για παράνομη είσοδο
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις  αλλοδαποί, ηλικίας 41, 37, 36 και 35 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.