HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ακόμα μία σύλληψη για τις τεράστιες χασισοφυτείες

O άνδρας κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης κατά την αστυνομική επιχείρησης των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας και του Τμήματος...

O άνδρας κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης κατά την αστυνομική επιχείρησης των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας και του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη. 

Πρόκειται για τον ένατο συλληφθέντα, αφού προχθές χειροπέδες περάστηκαν σε οκτώ μελή της εγκληματικής οργάνωσης επτά άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας από 38 έως 26 ετών, μεταξύ των οποίων και ο 35χρονος αρχηγός της, ενώ αναζητούνται ακόμη 4 συνεργοί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερη ικανοποίηση εκφράζουν οι Εισαγγελικές Αρχές της Φθιώτιδας, για την εξάρθρωση της οργάνωσης, καθώς πηγές από δικαστικούς κύκλους αναφέρουν πως το 70% της διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή, προερχόταν από τη συγκεκριμένη "πηγή".

Υπενθυμίζετε πως στις δύο μεγάλες φυτείες καλλιέργειας κάνναβης που εντοπίστηκαν σε δασώδης περιοχές της Φθιώτιδας, κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.800 δενδρύλλια, που καλλιεργούσαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, και εκτιμάται πως το όφελος που θα είχαν από τη φετινή συγκομιδή είναι 1 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.