HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Πολωνική Πρεσβεία ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Πριν  από λίγο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Πρεσβεία της Πολωνίας μεταξύ του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά, με την μορφωτική ακόλου...

Πριν από λίγο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Πρεσβεία της Πολωνίας μεταξύ του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Λαζουρά, με την μορφωτική ακόλουθο, κα Σλόβικ.    
Όπως δηλώνει ο κ. Λαζουράς:
"Συζητήσαμε τις λεπτομέρειες της παρουσίασης και στα Καλάβρυτα της, πολύ σημαντικής, έκθεσης φωτογραφιών, από το Άουσβιτς και το Μπιρμενάου, που, ευγενικά και τιμητικά, διαθέτει, στη μαρτυρική μας πόλη, η Πρεσβεία της Πολωνίας.
Η έκθεση αυτή, θα εγκαινιαστεί, μετά το μνημόσυνο για την Καλαβρυτινή μάνα,στις 14 Αυγούστου, στο Τουριστικό Περίπερο στην κεντρική πλατεία και θα διαρκέσει, μέχρι τις 25 Αυγούστου, κάθε μέρα, ανοικτή και ελεύθερη για το κοινό.
Το μνημόσυνο για την Καλαβρυτινή μάνα και στη συνέχεια τα εγκαίνια της έκθεσης, θα τιμήσει με την παρουσία και την ομιλία της,η πρέσβης της Πολωνίας στη Αθήνα, κα Άννα Μπαρμπαζάκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.