HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στη Γαλλία έδωσε τα χρήματα του Μουντιάλ ο Εμπαπέ

Σύμφωνα με τον κανονισμό που υπέγραψαν οι Γάλλοι διεθνείς θα μοιραστούν το 30% από τα λεφτά που θα πάει η Ομοσπονδία για την κατάκτησή το...

Σύμφωνα με τον κανονισμό που υπέγραψαν οι Γάλλοι διεθνείς θα μοιραστούν το 30% από τα λεφτά που θα πάει η Ομοσπονδία για την κατάκτησή του τροπαίου. Αυτό σημαίνει χονδρικά ότι κάθε παίκτης των «τρικολόρ» θα λάβει περίπου 500.000 ευρώ για την πρωτιά στο Μουντιάλ. Ο Εμπαπέ, όμως, δεν πρόκειται να κρατήσει αυτά τα λεφτά.

Όπως έγινε γνωστό και μετά τον τελικό, ο σούπερ σταρ της Εθνικής Γαλλίας και της Παρί Σεν Ζερμέν θα δωρίσει το συγκεκριμένο ποσό σε διάφορα ιδρύματα στη χώρα του.

Τα πριμ της Γαλλίας, της Κροατίας και των άλλων

Το πριμ της Γαλλίας ανέρχεται σε 38.000.000 δολάρια (περίπου 32.500.000 ευρώ) για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ το ποσό που θα εισπράξει η φιναλίστ Κροατία ανέρχεται σε 28.000.000 δολάρια.

Το Βέλγιο, που τερμάτισε στην 3η θέση μετά από τη νίκη του στον μεγάλο τελικό, θα λάβει 24.000.000 δολάρια, ενώ η 4η Αγγλία θα... περιοριστεί σε 22.000.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.