Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παράδοση, Μουσική και Χρώματα στην «Γιορτή Λήξης» των χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Η παράδοση, η μουσική, τα χρώματα πλημμύρισαν το θεατράκι της Μαρίνας Πατρών λαμπρή εκδήλωση για την «Γιορτή Λήξης» των χορευτικών του ...

Η παράδοση, η μουσική, τα χρώματα πλημμύρισαν το θεατράκι της Μαρίνας Πατρών λαμπρή εκδήλωση για την «Γιορτή Λήξης» των χορευτικών του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, την Κυριακή 08/07/2018.
Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας  γιόρτασε ,με αυτό τον τρόπο την λήξη των χορευτικών Τμημάτων του και παρουσίασε την δουλειά της χρονιάς 2017-2018.
Χρώματα ,κέφι , χαμόγελο, ομαδικό πνεύμα και πολύς χορός ήταν τα βασικά "συστατικά " της συνταγής και βέβαια με την συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας "ΑΡΤΥΜΑ" ,που κράτησαν μέχρι αργά τις κερκίδες του θεάτρου ασφυκτικά γεμάτες.
Παρουσιάστηκαν όλα τα τμήματα ,Παραδοσιακό, Λαϊκό, Παιδικό, Latin μέσα σε μία
αρμονική συνύπαρξη όλων μας, στην σκηνή.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων  κ Μελλάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο κ Μαγκαφάς Νίκος, εκπρόσωπος του Δήμου Καλαβρύτων ,η κ Χρύσα Παπαδάτου ,βοηθός Δημάρχου Καλαβρύτων, η κ Πανουτσακοπούλου Στέλλα, Αντιδήμαρχος Παίων, Γιαννιά Ευσταθία, Πολιτευτής, Ντάτσικα Γεωργία, Πολιτευτής, Λεωνίδας Θωμάς, Πολιτευτής, ο Πατήρ Ειρηνέος ,Νεανική ομάδα Αγίας Ειρήνης, Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γκλαβάς Γεώργιος πρώην πρόεδρος Σπηλαίου Καστριών, ο κ Αγγελόπουλος Αργύρης Προϊστάμενος Διεύθυνσης Υγείας, εκπρόσωποι του ΕΕΣ και πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
Σας ευχόμαστε Καλό καλοκαίρι.
το Δ.Σ.του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.