HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υψηλής ποιότητας παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας στα Καλάβρυτα

Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση, υψηλής ποιότητας, από ένα, από τα καλύτερα δημοτικά περιφερειακά θέατρα, της πατρίδας μας, το ΔΗ.ΠΕ....

Μια εξαιρετική θεατρική παράσταση, υψηλής ποιότητας, από ένα, από τα καλύτερα δημοτικά περιφερειακά θέατρα, της πατρίδας μας, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απόψε το βράδυ, στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες. 
Η παράσταση αυτή δίνεται, σε υλοποίηση του σκοπού, που έχει θέσει ο Δήμος και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, σύμφωνα με τον οποίο «Δεν θα λέει (το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας) ελάτε στο θέατρο, αλλά έρχεται το θέατρο κοντά σας».
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, καλωσόρισε τους συντελεστές της παράστασης και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και τον υπεύθυνο θεατρικού και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Πέτρο Βάη, για την ευγενική αποδοχή της πρότασής του και την συμπερίληψη και των Καλαβρύτων, στο πρόγραμμα περιοδειών του. Εξέφρασει δε, την βεβαιότητα, αυτή η πρωτοβουλία να συνεχισθεί και να καθιερωθεί, ώστε, κάθε χρόνο, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, να ανεβαίνει στα Καλάβρυτα και να παρουσιάζει στους συμπολίτες μας, τις υψηλές ποιότητας και αισθητικής παραστάσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.