Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Νίκου Κουρή

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πτεράρχου Νίκου Κουρή, Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας από το 1984 έως το 1989 και Υ...

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πτεράρχου Νίκου Κουρή, Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας από το 1984 έως το 1989 και Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κατά την περίοδο 1993-1996, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε:
 «Ο Νίκος Κουρής διακρίθηκε για τις επιτελικές του ικανότητες αλλά και για το δημοκρατικό φρόνημα με το οποίο υπηρέτησε τις Ένοπλες Δυνάμεις και τη δημόσια ζωή της πατρίδας μας. Η καθοριστική συμβολή του στην υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας το 1987, αλλά και στην εξάρθρωση του παρακράτους που μεταπολεμικά υπονόμευσε τους θεσμούς της δημοκρατίας, αποτελούν ορόσημα στη λαμπρή σταδιοδρομία του. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.