Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Οι αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου της 6ης Ιουλίου 2018

Μετά απο πρόσκληση του προέδρου, συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Λυκούριας στις 6/7/18 και ώρα 22.30 στην αίθουσα Θανάση Σ...

Μετά απο πρόσκληση του προέδρου, συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Λυκούριας στις 6/7/18 και ώρα 22.30 στην αίθουσα Θανάση Σβίγγου, έχοντας πλήρη απαρτία.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος ενημέρωσε το τ.σ για:
1.Την δωρεά των υλικών για την αντικατάσταση του παλαιωμένου δικτύου ύδρευσης της Τριανταφυλλιάς απο τον κ.Θανάση Μαρτίνο,ευεργέτη του χωριού μας
2.Τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του χωριού απο τον κ.Μιλτιάδη Παπαιωάννου,τον οποίον θερμώς ευχαριστουμε.
3.Το ίδρυμα συνεχίζει να κρατά κλειδωμένο το γραφείο της Κοινότητος,είμαστε το μοναδικό χωριό του Δήμου Καλαβρύτων,χωρίς στέγη.
Ίσως κάποιοι πίστεψαν στο σκοταδισμό της Κοινότητας,αλλά μάταια,πάμε μπροστά,ολο και πιο γρήγορα,με αντοχή,επιμονή και την άμεση συμμετοχή των πολλών.
4.Καθαρίστηκε απο την Δ.Ε.Κλειτορίας, η είσοδος του χωριού απο τα αγριόχορτα.
5.Την άμεση διόρθωση του ηλεκτρικού πίνακα στην Χελωνοσπηλιά,καθώς υφίσταται κίνδυνος πρόκλησης δυστυχήματος. Ο τ.σύμβουλος κ.Θανάσης Σβίγγος, ανέλαβε να συνενοηθεί με την Δ.Ε Κλειτορίας για την διόρθωση της βλάβης.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ηταν:
1.Αιτήσεις κατοίκων
α. Αίτηση Σοφίας Γ.Κατσή για την βελτίωση του φωτισμού στην είσοδο της οικίας της (Αποφαση:62/18).Το αίτημα έγινε αποδεκτό
β. Αίτηση Συλλόγου Λυκουριωτών, παρόντος και του Προέδρου του κ.Σωκράτη Μούσιου, για την παραχώρηση της Αποθήκης Συνεταιρισμού, για πολιτιστικές εκδηλώσεις (Αποφαση 63/18). Λόγω οικογενειακού προβλήματος αποχώρησε απο την συνεδρίαση ο τ.σύμβουλος κ.Ιωάννης Ροδάκης. Το αίτημα έγινε αποδεκτόν και το τ.σ.θα συμβάλει στην ανακατασκευή του χώρου για να καταστεί λειτουργικός σε σύντομο χρονικό διάστημα.
2.Αντικατάσταση του παλαιωμένου δικτύου ύδρευσης της Τριανταφυλλιάς(Αποφαση:64/18).Το έργο, έχει ήδη ξεκινήσει απο την Δ.Ε.Κλειτορίας και την προσωπική επιστασία του Αντιδημάρχου κ.Βασιλη Καρρά και ελπιζουμαι σύντομα να ολοκληρωθεί.
Ο Πρόεδρος. Σοφοκλής Κοντογιάννης
Τα μέλη Ιωάννης Ροδάκης Θανάσης Σβίγγος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.