Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό δελτίο την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης ...

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Συλλήψεις πέντε αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, από χθες το πρωί μέχρι και το βράδυ στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας πέντε αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 71 και 53 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, στις 14-6-2018, στην Ζαχάρω Ηλείας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο για το οποίο διαπιστώθηκε, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο ότι έφερε κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας, που αντιστοιχούσαν σε άλλο αυτοκίνητο, ίδιας μάρκας και ίδιου τύπου.
Από τον έλεγχο του αριθμού πλαισίου του αυτοκίνητου, διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί στις 21-9-2016, στην Πάτρα, από άγνωστους δράστες, ενώ κατά την προανάκριση προέκυψε ότι ο 71χρονος είχε προμηθευτεί το κλεμμένο αυτοκίνητο από τον 53χρονο.
Σημειώνεται, ότι ο 71χρονος, που χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο, παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα κλειδί, το οποίο όπως προέκυψε από την έρευνα είχε αφαιρεθεί μαζί με το αυτοκίνητο, ενώ στο εσωτερικό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη δύο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας που δεν αντιστοιχούν σε κανένα όχημα που βρίσκεται σε κυκλοφορία.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον κάτοχό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.