HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα ημιτελικά η Γαλλία - 2-0 την Ουρουγουάη

Η Γαλλία εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Mουντιάλ 2018, αφού επικράτησε 2-0 της Ουρουγουάης στo Νίζνι Νόβγκοροντ για ...

Η Γαλλία εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Mουντιάλ 2018, αφού επικράτησε 2-0 της Ουρουγουάης στo Νίζνι Νόβγκοροντ για τη φάση των «8» της διοργάνωσης. Σκόρερ των Γάλλων, που θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τη νικήτρια του ζευγαριού, Βραζιλία-Βέλγιο, στις 7 Ιουλίου στην Αγία Πετρούπολη, ο Βαράν στο 40΄ και ο Γκριεζμάν στο 61΄. Σπουδαία απόκρουση από τον Γιορίς λίγο μετά το 1-0 σε κεφαλιά του Κάσερες, τραγικό λάθος του Μουσλέρα στο δεύτερο γκολ των Γάλλων.
Γήπεδο: Nizhny Novgorod Stadium
Διαιτητής: Νέστρ Πιτάνα. (ΑΡΓ). Βοηθοί: Ερνάν Μαϊντάν (ΑΡΓ), Χουάν Πάμπλο Μπελάτι (ΑΡΓ). 4ος: Αλιρεζά Φαγκανί (ΙΡΑ).VAR: Μασιμιλιάνο Ιράτι (ΙΤΑ), Κάρλος Αστρόθα (ΧΙΛ), Πάολο Βαλέρι (ΙΤΑ), Μάουρο Βιλιάνο (ΑΡΓ).

Στα ημιτελικά μετά από 12 χρόνια οι «τρικολόρ». Η Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάν κέρδισε με 2-0 την Ουρουγουάη, που είχε δεθεί μόλις ένα γκολ μέχρι σήμερα και περιμένει αντίπαλο από το Βραζιλία-Βέλγιο. Γκάφα του Μουσλέρα στο 2ο γκολ των Γάλλων, μυθική επέμβαση του Γιορίς στο 1-0. Δυσαναπλήρωτο το κενό του Καβάνι για την «Σελέστε».
Στο 5ο μόλις λεπτό ο Στουάνι έκανε από δεξιά το διαγώνιο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία του Γιορίς, ενώ στο 14’ μετά από κόρνερ ο Γοδίν πήρε την κεφαλιά και ο Γιορίς πρόλαβε πριν ο Μπεντανκούρ βάλει την προβολή και στο 15’ ο Παβάρ σέντραρε, ο Ζιρού πήρε την πρώτη κεφαλιά αλλά ο Μπαπέ μόνος με το τέρμα με νέα κεφαλιά αστόχησε.
Στο 30’ ο Παβάρ σέντραρε από δεξιά αλλά οι Μπαπέ και Τολισό δεν βρήκαν την μπάλα και έξι λεπτά μετά, ο Βεσίνο έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή αλλά ο Γιορίς μπλόκαρε εύκολα. Και στο 40’, ο Γκριζμάν εκτέλεσε όμορφα το φάουλ και ο Βαράν με κεφαλιά έγραψε το 0-1.
Στο 44’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κάσερες πήρε την κεφαλιά και ο Γιορίς πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση με τον Γοδίν στη συνέχεια να αστοχεί εξ επαφής.
Στο 48ο λεπτό ο Γκριζμάν πίεσε τον Μουσλέρα που έκανε λάθος, αλλά η κόντρα του Γάλλου πέρασε άουτ, ενώ στο 62’ ο Γκριζμάν έκανε το σουτ από αριστερά, ο Μουσλέρα έχασε την μπάλα κι έτσι ήρθε το 2-0.
Στο 64’ ο Ροντρίγκες έπιασε το συρτό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά λίγο έξω και στο 73’ ο Τολισό βρήκε χώρο έξω από τη περιοχή κι έκανε το πλασέ με την μπάλα να φεύγει μόλις έξω.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Ταμπάρες): Μουσλέρα, Χιμένες, Γοδίν, Κάσερες, Λαξάλτ, Βεσίνο, Μπεντανκούρ (59’ Ροντρίγκες), Νάντες (73’ Ουρεταβισκάγια), Τορέιρα, Σουάρες, Στουάνι (59’ Μάξι Γκόμες)

ΓΑΛΛΙΑ (Ντεσάν): Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Ερνάντες, Πογκμπά, Τολισό (79’ Ν’Ζονζί), Καντέ, Μπαπέ (88’ Ντεμπελέ), Γκριζμάν (90+3’ Φεκίρ), Ζιρού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.