Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Kατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο Ραϊκόνεν

Ο Φινλανδός οδηγός της Formula 1 ενημέρωσε τις Αρχές του Μόντρεαλ, ότι μία γυναίκα τον εκβιάζει και του ζητά χρήματα, αλλιώς απειλεί να τ...

Ο Φινλανδός οδηγός της Formula 1 ενημέρωσε τις Αρχές του Μόντρεαλ, ότι μία γυναίκα τον εκβιάζει και του ζητά χρήματα, αλλιώς απειλεί να τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση. Πρόκειται για μία Καναδή, η οποία ισχυρίζεται, ότι ο Ραϊκόνεν και ένας συνοδός του την είχαν προσεγγίσει ανήθικα σε ένα μπαρ μερικές ημέρες πριν το Grand Prix της Formula 1 στο Μόντρεαλ το 2016.

Ο Ραϊκόνεν μήνυσε την Καναδή μέσω ενός δικηγορικού γραφείου του Μόντρεαλ για απόπειρα εκβιασμού εις βάρος του. Η συγκεκριμένη είχε απειλήσει ήδη το 2016 και το 2017 με αποκάλυψη αυτής της υπόθεσης, όμως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 στη Formula 1 δεν είχε αντιδράσει. Τελικά έστειλε στις 23 Μαΐου στον Ραϊκόνεν μία επιστολή, στην οποία επαναφέρει το αίτημά της περί αποζημίωσης, οπότε ο Ραϊκόνεν ενεργοποίησε αμέσως τους δικηγόρους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.