Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το «Σπήλαιο των Λιμνών» περνά σε νέα εποχή

Το διοικητικό συμβούλιο της κοινωφελούς επιχείρησης «Σπήλαια λιμνών Καστριών»  με τον Πρόεδρο κ. Σωτήριο Δουκλιά σε άριστη συνεργασία μ...

Το διοικητικό συμβούλιο της κοινωφελούς επιχείρησης «Σπήλαια λιμνών Καστριών»  με τον Πρόεδρο κ. Σωτήριο Δουκλιά σε άριστη συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων, μετά την μετάβαση στην ηλεκτρονική εποχή με την δημιουργία εφαρμογών ξενάγησης, αλλά και αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του site της επιχείρησης, περνά πλέον και στην αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων με τ την δημιουργία διαδραστικού μουσείου.
Οι εργασίες που είναι σε εξέλιξη, σε παλαιό κτήριο στην είσοδο του σπηλαίου, θα δημιουργήσουν ένα σύγχρονο μουσείο, διαδραστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα χαρακτήρα. Εκεί ο επισκέπτης μεμονωμένα η μέσω εκπαιδευτικών εκδρομών, θα μπορεί να δεί πλούσια εκθέματα αλλά και να λάβει πληροφορίες   Παλαιοντολογικού, Σπηλαιολογικού, Γεωλογικού  και Περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος. 
Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι με το μεγαλύτερο μέρος της δαπάνης να καλύπτεται από ίδια κεφάλαια (αποθεματικό της επιχείρησης)
Οι φωτογραφίες που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν το πως θα διαμορφωθεί ο νέος χώρος και που θα αποτελέσει ένα ακόμα σημαντικό κίνητρο για την επίσκεψη στον μοναδικό αυτό σπήλαιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.