HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 και ώρα 7.30μμ. πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Κλειτορίας με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης των ομ...

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 και ώρα 7.30μμ. πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Κλειτορίας με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης των ομάδων ρυθμικής γυμναστικής και παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας. Τα παιδιά μαζί με τις άξιες δασκάλες τους, κα Αναστασίου Χριστίνα-δασκάλα ρυθμικής γυμναστικής και κα Λουκά Αντωνία- δασκάλα παραδοσιακών χορών, παρουσίασαν τη δουλειά της χρονιάς που πέρασε με πολύ κέφι και χαρά! Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου τις ευχαριστούμε θερμά για την πολύ όμορφη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε μαζί τους. 
Ως μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου θεωρούμε πολύ σημαντικό να δίνονται ευκαιρίες στα παιδιά και στους νέους για έκφραση και δημιουργική απασχόληση κι ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες και δυνατότητες για ανάλογες δράσεις. 
Επίσης, ευχαριστούμε τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση και που μέσα από τη δουλειά που παρουσίασαν μας γέμισαν ελπίδα κι αισιοδοξία για το μέλλον. Ο Σύλλογος σε μια προσπάθεια να τα ευχαριστήσει και να τα τιμήσει, οργάνωσε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και μεταλλίων, ενώ στο τέλος, ακολούθησε χορός και προσφορά γλυκών από τα μέλη του Δ.Σ.
Θα θέλαμε, ακόμη, να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας και ιδιαίτερα όσους τίμησαν τα παιδιά απονέμοντάς τους αναμνηστικούς επαίνους και μετάλλια: τον κο Καρρά Βασίλη, Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κλειτορίας, την κα Γεωργακοπούλου Χαρά, Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αροανίας , τον κο Μεντζέλο Δημήτριο, Πρόεδρο του Δ.Δ. Κλειτορίας, τον κο Δουκλιά Σωτήριο, δημοτικό Σύμβουλο, τον κο Μηλιτσόπουλο Παναγιώτη, δημοτικό σύμβουλο και τον κο Ντέντε Βασίλειο, τέως Κοινοτάρχη Κλειτορίας. 
Τέλος, να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες Εξετάσεις και ιδιαιτέρως στα μέλη του χορευτικού του Συλλόγου που δε μπόρεσαν να εμπλουτίσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους, αλλά ήταν σα να βρίσκονται μαζί μας!

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.