HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ρεκόρ ο Φιλιππίδης στη Ρώμη

Το ρυθμό του αρχίζει και βρίσκει ο Κώστας Φιλιππίδης, που αγωνίστηκε σήμερα στο Diamond League της Ρώμης και κατάφερε να ξεπεράσει τις φε...

Το ρυθμό του αρχίζει και βρίσκει ο Κώστας Φιλιππίδης, που αγωνίστηκε σήμερα στο Diamond League της Ρώμης και κατάφερε να ξεπεράσει τις φετινές του επιδόσεις.
Ο πρωταθλητής μας πέρασε με την πρώτη τα 5,52 μ. και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ανέβει πάνω από τα 5,62 μέτρα, ύψος ωστόσο που θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει, στον επόμενο αγώνα του το Σάββατο (2/6) στο Ίνσμπουργκ.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,36 μ., ύψος που ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια και στη συνέχεια ανέβηξε στα 5,52 μέτρα.

Νικητής ήταν ο Σαμ Κέντρικς με 5,84 μ., δεύτερος ο Βογιεκόφσκι με 5,78 μ. και τρίτος ο Χολζντέπε με 5,62 μ., ενώ ο Φιλιππίδης κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.