HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αγόραζαν έπιπλα για το σπίτι τους και τα πλήρωνε το Εργατικό Κέντρο

Αγόρασαν ροτόντα από τα ΙΚΕΑ  για το σπίτι συγκεκριμένου  στελέχους – συνδικαλιστή και την πλήρωσε το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας. Στο σωμ...

Αγόρασαν ροτόντα από τα ΙΚΕΑ  για το σπίτι συγκεκριμένου  στελέχους – συνδικαλιστή και την πλήρωσε το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας. Στο σωματείο βοήθεια στο σπίτι δεν έκαναν ποτέ εκλογές αλλά έβγαζαν διοίκηση και αντιπροσώπους ,ενώ στο σωματείο καθαριστριών έκαναν εκπρόθεσμα εκλογές και συμμετείχαν σε αυτές μόνο όσα μέλη του σωματείου ήταν φίλα προσκείμενα προς την διοίκηση και ειδοποιήθηκαν με mail.

Αυτά και άλλα πολλά απίστευτα αλλά αληθινά, συνέβαιναν στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, πριν ξεκινήσει η διαδικασία εκκαθάρισης του μητρώου από την προσωρινή διοίκηση, στην οποία να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει παραδοθεί το ταμείο, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σήμερα στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να δοθούν τα χρήματα.

Αυτά αποκάλυψε  ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Δημήτρης Αγγελόπουλος, προσθέτοντας πως πρόθεση όσων επιχείρησαν την περασμένη Κυριακή να διακόψουν τη διαδικασία του συνεδρίου που διεξήχθη στο Εργατικό Κέντρο, ήταν να πάρουν  τα ψηφοδέλτια και τους καταλόγους.

Για τον τραυματισμό τον οποίο επικαλείται ο κ. Καραγεωργόπουλος, ο κ. Αγγελόπουλος υποστήριξε, πως «όταν η ομάδα των Καραγεωργόπουλου – Νικολάου είδε πως δεν τους βγήκε το σχέδιο να τινάξουν την διαδικασία στο αέρα, άρχισαν να προκαλούν , με τον κ. Καραγεωργόπουλο να βάζει δικούς του να τον χτυπήσουν. Ο. κ Καραγεωργόπουλος δήλωσε τραυματίας και πήγε στο Νοσοκομείο, αφού πρώτα πήγε στο αστυνομικό τμήμα, μετά πήγε σπίτι του άλλαξε ρούχα και ξυρίστηκε και στη συνέχεια θυμήθηκε πως είχε τραυματιστεί», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.