HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Οι Αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου

Μετά από πρόσκληση του προέδρου, συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Λυκούριας στις 01/06/2018 και ώρα 22:30 στην αίθουσα Θαν...

Μετά από πρόσκληση του προέδρου, συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Λυκούριας στις 01/06/2018 και ώρα 22:30 στην αίθουσα Θανάση Σβίγγου, έχοντας πλήρη απαρτία.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος ενημέρωσε το τοπικό συμβούλιο για τα εξής θεματα:
Καταδίκασε την αυθαιρεσία του εργολάβου που έχει αναλάβει τον καθαρισμό των Κοιμητηρίων της Δ.Ε.Κλειτορίας, να ραντήσει με φυτοφάρμακο το Κοιμητήριο,χωρίς την άδεια της κοινότητος,ενα κοιμητήριο που καθαρίζεται συνεχώς απο το Τ.Συμβούλιο για τα αγριόχορτα,ισως πίστεψε οτι έφθασε σε "έρημο χωριό".

Με πρωτοβουλια του Τ.Συμβουλίου:
1.Τοθετήθηκε υπερόχθιος αγωγός άρδευσης στην Κατσάνα για το πότισμα των χωραφιών στην θέση Κερασιά,με την ελπίδα οι ιδιοκτήτες των χωραφιών, αφαιρώντας την δικαιολογία της έλλειψης νερού, οπως τα καλλιεργήσουν απο την φετινή χρονιά.
2.Ανακατασκέυστηκε η περίφραξη του γηπέδου προς την επαρχιακή οδο:Λυκούρια-Φενεός,για μεγαλύτερη ασφάλεια στο παιχνίδι των παιδιών αλλά και των διερχομένων οδηγών αυτοκινήτων.
3.Καθαρίστηκε-απολυμάνθηκε η δεξαμενή ύδρευσης στις 2/6/18 από τους:Χρήστο Παν Δρούλια(Καπινιάς),Σωτήρη Γιωργ Δρούλια και Γιώργο Περικ Κατσή(Λαζαρίδης).Το Τ.Συμβούλιο για μία ακόμη φορά τους ευχαριστεί πολύ και τους περιμένει και την επομένη.

Απο την Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας καθαρίστηκαν μερικοί αγροτικοί δρόμοι και καλύφθηκε με αμμοχάλικο ο αγωγός ύδρευσης στην θέση "Καλιγάρη".

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:
α.Αιτήσεις κατοίκων
Αίτηση Νικολάου Αγγελή Σβίγγου για την ύδρευση του σταύλου στη θέση, Μέση Αμπέλια(Απόφαση Νο 60/2018).
➥Το αίτημα έγινε δεκτόν,αφού προηγουμένως ο αιτών,πληρώσει το παράβολο της σύνδεσης.
β.Τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών στο μήλο του Κόκκου(Αποφαση 61/2018).
➥Το Τ.Σ.της κοινότητος έκανε αποδεκτή την ευγενική προσφορά της εταιρείας ΚΑΣΤΑΤ ΤΕΧΝΙΚΗ για την δωρεάν τοποθέτηση των μπαρών στην πιο πάνω περιοχή που κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους διερχόμενους οδηγούς(εχουν συμβεί,ευτυχώς μεχρι τώρα μόνον ατυχήματα)και προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων όπως εγκρίνει την μελέτη,η οποία εκπονήθηκε απο την κ.Γεωργία Μιλτιάδη Στούρα,την οποία και ευχαριστούμαι θερμώς,προκειμένου η εταιρία οπως προχωρήσει στην κατασκευή του έργου.
Ο πρόεδρος,
Σοφοκλής Κοντογιάννης
Τα μέλη:Ιωάννης Ροδάκης,Θανάσης Σβίγγος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.