Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκνευρισμένος με τη Ρεάλ ο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο παραμένει ενοχλημένος με τη στάση της Ρεάλ αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα καθώς βλέπει οι υποσχέσεις για νέο βελτιωμένο...

Ο Ρονάλντο παραμένει ενοχλημένος με τη στάση της Ρεάλ αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα καθώς βλέπει οι υποσχέσεις για νέο βελτιωμένο συμβόλαιο να μην γίνονται πράξη, με τον ίδιο να αξιώνει πλέον 75 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Χθες έλαβε χώρα στη Μαδρίτη συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της Ρεάλ και του Ζόρζε Μέντες, του γνωστού ατζέντη του Πορτογάλου άσου, για να συζητήσουν όλα τα φλέγοντα θέματα σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Ρονάλντο ακόμα και μετά από αυτή τη συνάντηση, παραμένει πολύ ενοχλημένος με τη στάση της Ρεάλ, προφανώς γιατί οι απαιτήσεις του δεν ικανοποιούνται.

Ο ίδιος πάντως δεν κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το μέλλον του προκειμένου να διευκρινίσει όσα είχε αφήσει να εννοηθούν μετά τον τελικό του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.