Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παραδόθηκε ο 34χρονος που σκότωσε τη 13χρονη στην Άμφισσα

Παραδόθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας ο 34χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος της 13χρονης που έγινε ακριβώς πριν μία εβδομάδα ...

Παραδόθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας ο 34χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος της 13χρονης που έγινε ακριβώς πριν μία εβδομάδα σε καταυλισμό Ρομά στην Άμφισσα., ενώ ο δράστης τραυμάτισε τότε ελαφρά στο πόδι και έναν 35χρονο Ρομά, πυροβολώντας τον στο πόδι.

Αμέσως μετά την πράξη του εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση και έκτοτε οι αρχές τον αναζητούσαν για να τον συλλάβουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί μία επικοινωνία μέσω του δικηγόρου του με τις Αρχές ώστε να τον πείσουν να παραδοθεί, κάτι που τελικά επετεύχθη νωρίτερα.

Ο δράστης οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας-Δελφών που διενεργεί την έρευνα και αύριο με το σε βάρος του σχετικό ένταλμα σύλληψης αναμένεται να οδηγηθεί απευθείας στον Ανακριτή για να απολογηθεί και εκεί πλέον να γίνει γνωστή και η δική του εκδοχή για το πώς εξελίχθηκε αυτή η τραγωδία.

Ήδη έχει δοθεί εντολή για να ληφθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την Αστυνομία τόσο στο Αστυνομικό Τμήμα όσο και αύριο κατά την μεταφορά του στον Ανακριτή ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια και πράξεις αντεκδίκησης.

Σημειώνεται ότι στις Αρχές έως τώρα δεν έχει προκύψει επίσημη καταγγελία για τυχόν κλοπή ή διάρρηξη που να είχε προηγηθεί, ούτε προκύπτει στα πρόσφατα αρχεία που ανέτρεξαν οι αστυνομικοί.

Αυτό σημαίνει για τους αξιωματικούς της Ασφάλειας, ότι αυτό που υποστηρίζουν οι Ρομά συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, μέχρι να ακουστεί και η πλευρά του δράστη. Δηλαδή να πέρασε εκείνο το βράδυ ο 34χρονος με μεγάλη ταχύτητα έξω από τον καταυλισμό, πηγαίνοντας προς το μαντρί του, να συνεπλάκη με Ρομά που τον σταμάτησαν και ήρθαν στα χέρια μαζί του και μόλις επέστρεψε από το μαντρί του να πυροβόλησε εναντίον του 35χρονου Ρομά με τον οποίο συνεπλάκη, στο πόδι και μία από τις δύο βολές του να πέτυχε την 13χρονη στον λαιμό, στερώντας της την ζωή.

Εν τω μεταξύ, μία ημέρα μετά το αιματηρό περιστατικό συνελήφθη μέσα στην πόλη της Άμφισσας από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 40χρονος Αλβανός για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία της 13χρονης.

Ο συγκεκριμένος άντρας είναι υπάλληλος του φυσικού αυτουργού και όπως προέκυψε από την έρευνα και τις καταθέσεις, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη κατά της διάρκεια του αιματηρού περιστατικού και δεν προσπάθησε να αποτρέψει τον εργοδότη του από τις ενέργειές του. Ο ίδιος αρνείται πεισματικά ακόμη και ότι ήταν παρών και ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει προς τα που διέφυγε ο εργοδότης του.

Μετά το αιματηρό περιστατικό, ορισμένοι Ρομά εντόπισαν 1,5 χιλιόμετρο πιο κάτω το φορτηγάκι του δράστη και του έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν φθορές στο κρεοπωλείο του μέσα στην πόλη της Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.