HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σάλος στην Ισπανία με τους Podemos – Παλάτι αγόρασε ο ηγέτης τους

Το 2012 ο ηγέτης των Podemos και αυτόκλητος προστάτης των φτωχών Πάμπλο Ιγκλέσιας κατέκρινε τον τότε υπουργό Οικονομικών Λουΐς ντε Γκίντο...

Το 2012 ο ηγέτης των Podemos και αυτόκλητος προστάτης των φτωχών Πάμπλο Ιγκλέσιας κατέκρινε τον τότε υπουργό Οικονομικών Λουΐς ντε Γκίντος (νυν αντιπρόεδρος της ΕΚΤ) για την αγορά ενός πολυτελούς διαμερίσματος ρετιρέ, έναντι 600.000 ευρώ. Σήμερα, ο Πάμπλκο Ιγκλέσιας αποκαλύφθηκε ότι αγόρασε ένα μικρό παλάτι αξίας τουλάχιστον 600.000 ευρώ!
Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας είναι σε δύσκολη θέση. Τις τελευταίες ημέρες οι ισπανοί που τον πίστεψαν είναι «στα κάγκελα». Το Twitter έχει κατακλυσθεί από δεκάδες χιλιάδες μηνύματα, κυρίως επικριτικά για την αγορά ενός σαλέ, αξίας 540.000 ευρώ, από το ζεύγος στη ζωή και στην πολιτική των Πάμπλο Ιγκλέσιας και Ιρένε Μοντέρο των Podemos.

Το ζεύγος Ιγκλέσιας –Μοντέρο, που σήμερα ζει στο ενοίκιο, ενόψει της γέννησης των διδύμων αγοριών, που κυοφορεί η εκπρόσωπος των Unidos Podemos στο Κοινοβούλιο, και δεδομένου ότι στο σπίτι ήδη φιλοξενούνται και τρία σκυλιά, αποφάσισε να μετακομίσει σε μία περιοχή εκτός κέντρου, σε κατοικία με κήπο. Η νέα τους κατοικία στην κοινότητα Γκαλαπαγάρ της Μαδρίτης, ενδείκνυται για τον σκοπό αυτό. Επιπλέον, βρίσκεται κοντά σε σχολείο, του οποίου οι εκπαιδευτικές μέθοδοι και το πρόγραμμα μαθημάτων του, συμφωνούν με τις διαπαιδαγωγικές ιδέες του ζεύγους.

Το περιοδικό ανέβασε αποκλειστικές φωτογραφίες από το υπερπολυτελές σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.