HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα το «Hellas Rally Raid»

Σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της ΠΕ Ηλείας, με την «Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Μεσογαίας» («ΑΛΑΜΜΑΣ...

Σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της ΠΕ Ηλείας, με την «Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Μεσογαίας» («ΑΛΑΜΜΑΣ»), θα πραγματοποιηθεί στις 19-28 Μαΐου 2018, στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας και της Ηλείας, με κέντρο την Αρχαία Ολυμπία, το «Hellas Rally Raid 2018». Τα Rally Raid είναι η δυσκολότερη μορφή εκτός δρόμου μηχανοκίνητου αθλητισμού με κορυφαίο εκπρόσωπο του σπορ το γνωστό Paris-Dakar, που αποτελεί στόχο πολλών ακόμα και μόνο ο τερματισμός του.
H διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί για ένα διήμερο και στα Καλάβρυτα (26 και 27 Μαΐου), βασίζεται όχι μόνο στην ταχύτητα αλλά και στην πλοήγηση σε άγνωστη διαδρομή και στην αντοχή μηχανών και ανθρώπων, αφού χρειάζεται να διασχιστούν χιλιάδες χιλιόμετρα εκτός δρόμου μέχρι τον τερματισμό. Στην Ελλάδα το Hellas Rally έχει ιστορία 8 ετών και από τη γραμμή εκκίνησής του έχουν περάσει ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου στερεώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.