HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αλέξης Μιχαλόπουλος στους κορυφαίους της Ευρώπης

Στην σημαντική διοργάνωση τάε κβον ντο, «3rd President's Cup» που διεξήχθη στα Λιόσια συμμετείχε ο Αλέξης Μιχαλόπουλος από το Σκεπασ...

Στην σημαντική διοργάνωση τάε κβον ντο, «3rd President's Cup» που διεξήχθη στα Λιόσια συμμετείχε ο Αλέξης Μιχαλόπουλος από το Σκεπαστό, αθλητής της "Αστραπής", μαζί με περίπου 2.500 αθλητές από 63 κράτη. Ο Αλέξης, αγωνίστηκε στα 59κ. εφήβων και αντιμετώπισε την αφρόκρεμα της Ευρώπης και κέρδισε τις εντυπώσεις, κάνοντας δυο σημαντικές νίκες επί αθλητών από τις πιο οργανωμένες Εθνικές ομάδες, δηλαδή της Ρωσίας και της Ιταλίας αντίστοιχα, ενώ έχασε από καθαρή ατυχία από τον Τούρκο πρωταθλητή!
Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Αλέξης Μιχαλόπουλος μένει μόνιμα στα Καλάβρυτα και διανεύει καθημερινά πολλά χιλιόμετρα, με πολλές ώρες και πολύ μεγάλο κόστος, ωστε να πηγαίνει στο προπονητήριο της Αστραπής στην Πάτρα για προπόνηση, σχεδόν καθημερινά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.