Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πυκνές νεφώσεις και ασθενείς βροχοπτώσεις στην Δυτική Ελλάδα

Βροχερός ο καιρός το πρωί της Πέμπτης στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Πυκνά σύννεφα καλύπτουν κάθε σημείο του ορίζοντα, ενώ το πρωί έπεσε ψιλόβρο...

Βροχερός ο καιρός το πρωί της Πέμπτης στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Πυκνά σύννεφα καλύπτουν κάθε σημείο του ορίζοντα, ενώ το πρωί έπεσε ψιλόβροχο μικρής διάρκειας.
Η θερμοκρασία βρίσκεται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, ενώ οι άνεμοι δεν ξεπερνούν τα 2 μποφόρ.
Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στην Πάτρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Παρασκευή 18/5, προβλέπεται ασθενής βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.