HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Διευθυντής του Κ.Υ.Κλειτορίας κος Ευγένιος Χαικάλης , για την έμπρακτη υποστήριξη, όπως αναφέρει, για ...

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Διευθυντής του Κ.Υ.Κλειτορίας κος Ευγένιος Χαικάλης, για την έμπρακτη υποστήριξη, όπως αναφέρει, για τα προβλήματά του Κέντρου Υγείας.
Η επιστολή έχει ως εξής:  
Παρόλο τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και με την σταδιακή εγκατάλειψη τόσο των ορεινών περιοχών όσο και των δομών υγείας, μερικές φορές υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται έμπρακτα για τα προβλήματά μας.
Ευχαριστούμε θερμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, που κατόπιν παρότρυνσης του περιφερειακού συμβούλου Σπύρου Καπράλου, συνάδελφου ιατρού, σε συνενόηση με τον Ηλία Παπαχριστόπολο, Επιμελητή Β’ του Κ.Υ Κλειτορίας, εξόπλισαν την δομή με δυο απαραίτητα κλιματιστικά για την κάλυψη μέρος των αναγκών του.
Ο αγώνας που δίνουμε σαν Ιατροί στις απομακρυσμένες περιοχές είναι τρομερά δύσκολος, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες όπου η θερμοκρασίες πολλές φορές είναι υπό το μηδέν με αποτέλεσμα η λειτουργία του Κ.Υ. να είναι περιορισμένη, κάτι το οποίο είδε από κοντά ο κ. Καπράλος σε πρόσφατη επίσκεψη του, μιας και στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της περιοχής.
Ευελπιστούμε σε περαιτέρω ενίσχυση του Κ.Υ. κυρίως από τους αρμόδιους φορείς έτσι ώστε το Κ.Υ. να μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες παροχής υγείας στην δύσβατη αυτή περιοχή.
Ο Διευθυντής
Ευγένιος Χαικάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.