HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χαλάει ο καιρός: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Σάββατο, με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι, σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με...

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Σάββατο, με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι, σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Ειδικότερα σήμερα, τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά οι οποίες από το απόγευμα στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία και πιθανόν τη Θεσσαλία και από το βράδυ την κεντρική Μακεδονία δεν αποκλείεται τοπικά να είναι ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Αύριο Κυριακή αναμένεται να επηρεαστούν κατά διαστήματα η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες, ενώ από το μεσημέρι η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Θεσσαλία κα πιθανόν η Εύβοια, η Ανατολική Στερεά, η Βόρεια Πελοπόννησος και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Τη Δευτέρα (7/5) τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα έως το μεσημέρι στην Εύβοια και έως το απόγευμα στο Ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και στην Ανατολική Στερεά, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα πιθανόν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Την Τρίτη (8/5) και την Τετάρτη (9/5) πιθανόν το μεσημέρι και το απόγευμα οι περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.