Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΛΥΚΟΥΡΙΑ - ΛΗΣΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ

Τον τρόμο έσπειραν χθες το μεσημέρι στη Λυκούρια τέσσερις άγνωστοι με σκοπό να ληστέψουν ηλικιωμένους. Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι, ...

Τον τρόμο έσπειραν χθες το μεσημέρι στη Λυκούρια τέσσερις άγνωστοι με σκοπό να ληστέψουν ηλικιωμένους.
Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalavrytanews.com, τέσσερις άγνωστοι, αφού μπήκαν πρώτα στο νεκροταφείο του χωριού (όχι από την κύρια είσοδο), κατευθύνθηκαν προς την θέση "παλιά βρύση" και σε οικία όπου μένει μόνη της μια γερόντισσα. Οι θρασύτατοι ληστές, χτύπησαν την ηλικιωμένη στα πόδια με ένα ξύλο της απαίτησαν να τους δώσουν όλες τις οικονομίες της. Η γερόντισσα που βρισκόταν έξω από το σπίτι της δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα της εισόδου και έτσι οι ληστές, μην χάνοντας χρόνο έφυγαν άπραγοι. Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την συνοικία "Γκαγκαδά" όπου επιχείρησαν να  εισβάλουν σε σπίτι άλλης ηλικιωμένης αλλά και εκεί και δεν κατάφεραν να μπουν. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν και σε άλλα σπίτια χωρίς να έχουν τα επιθυμητά για αυτούς αποτελέσματα. Οι πληροφορίες μας, λένε ότι έφυγαν πάλι από την ίδια είσοδο που μπήκαν δηλαδή απέφυγαν τους κεντρικούς δρόμου μπήκαν δηλαδή απέφυγαν τους κεντρικούς δρόμους του χωριού.
Πρόκειται για τέσσερα άτομα, που μιλούσαν Ελληνικά, και χρησιμοποιούσαν ένα λευκό Ι.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.