Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Του τηλεφώνησαν δήθεν για σημείωμα πως... τους είχε τρακάρει!

Μία νέα μορφή εξαπάτησης πολιτών έκανε τις τελευταίες ώρες την εμφάνισή της στο Αγρίνιο. Όπως κατήγγειλε στη «Σημερινή» ο 30χρονος Φώτης ...

Μία νέα μορφή εξαπάτησης πολιτών έκανε τις τελευταίες ώρες την εμφάνισή της στο Αγρίνιο. Όπως κατήγγειλε στη «Σημερινή» ο 30χρονος Φώτης Σταύρου, χθες το πρωί, δέχθηκε στο κινητό του κλήση με απόκρυψη και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας άγνωστος σε αυτόν άνδρας.

Του λέει λοιπόν ότι βρήκε σημείωμά του, στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του με τα στοιχεία του, αφού νωρίτερα τον είχε τρακάρει. Ουδέποτε όμως είχε συμβεί κάτι τέτοιο και βέβαια το σημείωμα αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας του επίδοξου απατεώνα. Εν συνεχεία μάλιστα με έμμεσα υπονοούμενα για χρήματα, του ζήτησε να λυθεί… το θέμα, προφανώς με την καταβολή κάποιου ποσού που θα συμφωνούνταν κατόπιν συνεννόησης.

Ο νεαρός Αγρινιώτης όμως ήταν υποψιασμένος και δεν «τσίμπησε» και όταν ο απατεώνας το κατάλαβε έκλεισε κακήν κακώς το τηλέφωνο. Μάλιστα κατήγγειλε τηλεφωνικά το περιστατικό στην τοπική αστυνομία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.