Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ‘ΛΑΥΡΑ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ   Το 38ο Πανελλήνιο Πέρασμα στ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ‘ΛΑΥΡΑ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ  
Το 38ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι, την Κυριακή 13 Μαΐου, επιβεβαίωσε τη δυναμική των Καλαβρύτων ως τουριστικού προορισμού.
Τα Καλάβρυτα, για το χειμώνα, είναι ήδη στην κορυφή της προτίμησης των εκδρομέων, με πόλο έλξης το Χιονοδρομικό. Το ζητούμενο είναι η συνεργασία για την προσέλκυση θεματικού τουρισμού όλο τον χρόνο.
Η Περιφέρεια στηρίζει το εγχείρημα, μέσω της διαφήμισης της περιοχής στο πλαίσιο της νέας τουριστικής καμπάνιας και των έργων βελτίωσης του δρόμου Πούντα - Καλάβρυτα. Η δημοτική αρχή αποκαλύπτει τώρα ότι προχωρά η επένδυση με το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, με ποσό 20 εκατ. ευρώ, προκειμένου εκσυγχρονίσει το Χιονοδρομικό.
Απαιτούνται, όμως, και ευρύτερες συνεργασίες, με ιδιωτικά κεφάλαια, για τη δημιουργία του Πάρκου Εναλλακτικού Τουρισμού, που θα απογειώσει στην κυριολεξία Χελμό - Βουραϊκό, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

➤ Χιονοδρομικό και Οδοντωτός έφεραν 300.000 επισκέπτες!  Στη δημοσιότητα τα στοιχεία από τον απολογισμό λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου και του Οδοντωτού, για φέτος.

➤ Τιμήθηκε ο Δημήτρης Σταθακόπουλος Την παραμονή του 38ου Πανελλήνιου Περάσματος στον Βουραϊκό, το Σάββατο 12 Μαΐου, στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο «Αρχοντικό της Παλαιολογίνας» στα Καλάβρυτα, τιμήθηκε ο Καλαβρυτινός στην καταγωγή δρ. του Παντείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Σταθακόπουλος. Η βράβευση έγινε από τον Δήμο Καλαβρύτων, την Περιφέρεια και τον Ορειβατικό και Φιλοπεριβαλλοντικό Σύλλογο. Η κατοχυρωμένη πρότασή του για τη δημιουργία «Θεματικού Πάρκου του '21» στα Καλάβρυτα, κρίθηκε ότι είναι η πλέον ώριμη προς υλοποίηση.

➤ Νέα σύσκεψη σήμερα το πρωί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το γάλα. Συνεχείς παρεμβάσεις στελεχών του Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού, σε Αθήνα και Πάτρα, για τα σοβαρά θέματα των κτηνοτρόφων.

➤ Το Μουσείο Ολοκαυτώματος τιμά σήμερα με ειδική εκδήλωση στα Καλάβρυτα τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

➤ Πολλοί Καλαβρυτινοί στην παρουσίαση του βιβλίου του πρωτ. π. Χρήστου Τσάκαλου για την ενορία Αγίου Αθανασίου


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.