HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Οριστική η απόφαση του δήμου για αντιδρόμηση της Κανακάρη

Ο Δήμος προτείνει τελικά  την υλοποίηση της αντιδρόμησης της Κανακάρη,  όπως είχε σχεδιαστεί όταν θα δοθεί σε χρήση η μίνι περιμετρική. Μ...

Ο Δήμος προτείνει τελικά  την υλοποίηση της αντιδρόμησης της Κανακάρη,  όπως είχε σχεδιαστεί όταν θα δοθεί σε χρήση η μίνι περιμετρική. Μάλιστα ξεκινούν από τις υπηρεσίες του Δήμου οι διαδικασίες για αναγνωριστική μελέτη που θα αναδείξει πιθανά νέα κυκλοφοριακά – συγκοινωνιακά προβλήματα που θα εμφανιστούν από τη λειτουργία της Κανακάρη – μίνι Περιμετρικής – Κόμβου Κουρτέση, διπλής κατεύθυνσης Αγίας Σοφίας και της επίδρασης που θα έχουν στο κυκλοφοριακό συγκοινωνιακό της πόλης, σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα κυκλοφοριακά και συγκοινωνιακά και σε άλλα σημεία της πόλης.

Από την αναγνωριστική μελέτη θα βγουν οι ανάγκες, οι προδιαγραφές για την σύνταξη λεπτομερούς μελέτης εφαρμογής για βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα κυκλοφοριακά, συγκοινωνιακά μέτρα.

Με τη λειτουργία του σχεδιασμού θα γίνει στην περιοχή της Κανακάρη επέκταση του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης που ευνοεί τους μόνιμους κατοίκους για πάρκινγκ.

Εάν από τη δοκιμαστική λειτουργία της Κανακάρη με το Αστικό ΚΤΕΛ προκύψει αναγκαιότητα ακόμα μεγαλύτερης εξομάλυνσης των κλίσεων, θα προχωρήσουμε άμεσα σε αντίστοιχο έργο.

Οπως δηλώθηκε στην ημερίδα η  Δημοτική Αρχή εχει  κάνει τις απαιτούμενες παρεμβάσεις στην Περιφέρεια για μία σειρά ζητήματα που εντοπίζει. Με έγγραφο μας τόσο στις αρχές του 2017, όσο και μέσα στο 2018, ανέδειξαν  τα σοβαρά προβλήματα που θα προκύψουν στους κόμβους στα Ταμπάχανα , στην Παπαδιαμαντοπούλου και στον κόμβο Κουρτέση, από τη στιγμή που θα δοθεί στην κυκλοφορία η Μίνι Περιμετρική. Εκτίμηση  είναι πως θα επιβαρυνθεί  ιδιαίτερα η κυκλοφορία σε αυτά τα σημεία.  Η Περιφέρεια χρειάζεται να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να επιλυθούν τα λειτουργικά προβλήματα  της Μικρής Περιμετρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.