Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κυριολεκτικά παιδομάζωμα σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, με εντυπωσιακή παρουσία των παιδιών της Ακαδημίας της Α.Ε.Καλαβρύτων. Δ...

Κυριολεκτικά παιδομάζωμα σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, με εντυπωσιακή παρουσία των παιδιών της Ακαδημίας της Α.Ε.Καλαβρύτων. Δεκάδες παιδιά και από τα τρία τμηματα (που απαριθμούν 75 παιδιά) της Ακαδημίας, φιλοξένησαν τα παιδιά των Ακαδημιών της Τέμενης, έπαιξαν, διασκέδασαν και έδειξαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των κοριτσιών της Ακαδημίας, που με πολύ ταλέντο κέρδισαν τις εντυπώσεις. 
Πραγματοποιήθηκαν δύο αναμετρήσεις, junior και προπαίδες που αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες του Αστέρα Τέμενης. Και στις δυο αναμετρήσεις επικράτησαν οι Ακαδημίες των Καλαβρύτων.
Ενδιάμεσα των δύο αναμετρήσεων, αγωνίστηκαν τα... "μπαμπίνια" της A.E.K., που καταχειροκροτήθηκαν.
Εξαιρετική δουλειά των προπονητών των τμημάτων, Νίκου Παπαχριστόπουλου (junior) και Κωστή Βλάχου (προπαίδες), αλλά και του Προέδρου του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και άθλησης του Δήμου, Θύμιου Τζόβολου, που έχει αναλάβει τα μικρότερα παιδιά της Ακαδημίας. Και τα τρία τμήματα, παρουσιάστηκαν, καλοδουλεμένα και πειθαρχημένα. Πολύ καλή και η παρουσία της Ακαδημίας της Τέμενης που έδειξε οτι και εκεί γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά. 
Να σημειώσουμε οτι ηταν και η πρώτη παρουσίαση των νέων, εντυπωσιακών εμφανίσεων των Ακαδημιών, χορηγία της εταιρείας "ΤΕΜΑΚ" και του συμπατριώτη μας Ηρώδη Μητσόπουλου.
Οι Ακαδημίες της ΑΕΚ, θα συνεχίσουν έως και τέλος Ιουνίου (κάθε Τρίτη και Πέμπτη) με το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων να αποτελεί μια όαση, δράσης και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.