HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Επίθεση που ζηλεύουν όλοι

Προϊόν πολυφωνίας αποτέλεσε και πάλι η επιθετική επίδοση του Προμηθέα. Η ομάδα της Πάτρας έφτασε στους 98 πόντους κόντρα στο Λαύριο Megab...

Προϊόν πολυφωνίας αποτέλεσε και πάλι η επιθετική επίδοση του Προμηθέα. Η ομάδα της Πάτρας έφτασε στους 98 πόντους κόντρα στο Λαύριο Megabolt έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και επιβεβαιώνοντας τον πλουραλισμό που χαρακτηρίζει το παιχνίδι της. Αυτός αποδεικνύεται και με έναν ακόμη τρόπο.

Ο Αμερικανός μετά τις δύο πρώτες... αναγνωριστικές εμφανίσεις του στη Stoiximan.gr Basket League (είχε τρεις πόντους με 1/6 σουτ κόντρα σε Κόροιβο και ΑΕΚ) σημείωσε χθες 22 και ήταν ο 1ος σκόρερ του Προμηθέα που συμπλήρωσε έτσι μια 10άδα διαφορετικών παικτών με τα πρωτεία στο Πρωτάθλημα, έστω και σε ένα παιχνίδι.

Την κορυφή αυτής της άτυπης λίστας μοιράζονται Φαγιέ, Μιλόσεβιτς και Χολ έχοντας από τέσσερα παιχνίδια στα οποία ήταν οι 1οι σκόρερ της ομάδας του Μάκη Γιατρά. Ακολουθούν με τρία Σαλούστρος και Έβανς, με ένα Γκίκας, Έλις και Τουτζιαράκης ενώ σε τρία ματς μοιράστηκαν την πρωτιά δύο διαφορετικοί παίκτες.

Ας δούμε τα στατιστικά...

* Με τις 13 ασίστ του, ο Νίκος Γκίκας ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του αλλά και την κορυφαία φετινή επίδοση της Stoiximan.gr Basket League. 13 είχε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα BC Aries της 6ης αγωνιστικής όπως ακόμη ο Μάικλ Γκριν της ΑΕΚ στη 16η και ο Νικ Καλάθης του Παναθηναϊκού Superfoods στη 17η αγωνιστική. Ο Γκίκας μάλιστα έφτασε σε ανάλογη επίδοση και στο αντίστοιχο παιχνίδι του 1ου γύρου (15π, 10ασ.).

Αυτό ήταν το 5ο του “double-double” και είναι 2ος στη σχετική λίστα πίσω μόνο από τον Σακίλ Γκούντγουϊν του Ρεθύμνου Cretan Kings που έχει έξι.

Ο διεθνής γκαρντ όμως έφτασε σε δύο ακόμη ατομικά επιτεύγματα. Με τα τρία ριμπάουντ που είχε χθες, έφτασε τα 141 με τον Προμηθέα και έγινε ο 2ος ριμπάουντερ του στην κατηγορία μετά τον Μουχάμεντ Φαγιέ (254) αφού ξεπέρασε τον Μακένζι Μουρ που είχε 139 στην περσινή σεζόν.

Παράλληλα ο Γκίκας έχοντας 3/5 τρίποντα, ξεπέρασε τα 150 στη Stoiximan.gr Basket League. Έχει πλέον 151/474 (31,85%).

* Ο εξαιρετικός χθες Μουχάμεντ Φαγιέ, είχε μεταξύ άλλων τρεις τάπες με τις οποίες έφτασε τις 104 στην κατηγορία και προσπερνώντας τον Αλεξέι Ζεβροσένκο (102) έγινε ο 39ος της σχετικής λίστας.

Ακόμη ο Σενεγαλέζος με τις επτά εύστοχες βολές του (7/8) έγινε ο 1ος που ξεπερνά τις 100 με τη φανέλα του Προμηθέα στην κατηγορία.

* Ο Χρήστος Σαλούστρος έφτασε για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι, 11ο στα τελευταία 13 και συνολικά 13ο στα 25 σε διψήφιο αριθμό πόντων. Είχε 10 με τους οποίους συμπλήρωσε τους 800 στην καριέρα του στη Stoiximan.gr Basket League.

* Τα 200 εύστοχα δίποντα έφτασε ο Σταύρος Τουτζιαράκης που είχε 2/2 χθες και μετράει πλέον 200/383 στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα (52,21%).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.