HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Γ.Γ. Συντονισμού του ΥΠ.ΕΣ. Τζ. Φιλιππάκος για το λιμάνι της Πάτρας

Σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Πάτρα, στο νέο λιμάνι, μια εβδομάδα μετά την επιχείρηση απομάκρυνσης των μεταναστών από τα παλ...

Σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Πάτρα, στο νέο λιμάνι, μια εβδομάδα μετά την επιχείρηση απομάκρυνσης των μεταναστών από τα παλιά εργοστάσια στην Παραλιακή της Πάτρας. Σκοπός η αποτίμηση της κατάστασης και τα μέτρα για να παραμείνουν άδεια τα εργοστάσια.

Παρών ξανά στην Πάτρα ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα αλλοδαπών, υπηκόων τρίτων χωρών και παράτυπης μετανάστευσης Τζαννέτος Φιλιππάκος, ενώ στη σύσκεψη συμμετέχουν ο Γενικός Επιθεωρητής  Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης, ο Προέδρος του ΟΛ.ΠΑ. Νικός Κοντοές,  ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς και στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.