HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διακόπτονται από σήμερα τα δρομολόγια λόγω εργασιών για τη νέα γραμμή

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 και μέχρι νεοτέρας, εκτελούνται εργασίες στη σιδηροδρομική ...

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 και μέχρι νεοτέρας, εκτελούνται εργασίες στη σιδηροδρομική υποδομή και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ Αγίου Βασιλείου – Ρίου, για την κατασκευή της νέας διπλής γραμμής του Προαστιακού Πάτρας, όπως έχει ενημερώσει ο διαχειριστής της υποδομής (Ο.Σ.Ε.) την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Λόγω των έργων θα υπάρξει διακοπή των δρομολογίων του Προαστιακού από το Ρίο έως τον Άγιο Βασίλειο.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων, που μετακινούνται με τους συρμούς του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, δρομολογεί από την Τρίτη λεωφορεία στο τμήμα Άγιος Βασίλειος – Ρίο και αντίστροφα, ως εξής:

Αναχώρηση από Αγ. Βασίλειο στις ΧΧ:45 (ανά ώρα, 45 λεπτά μετά την ώρα), από τις 06:45 έως τις 22:45.
Αναχώρηση από Ρίο στις ΧΧ:05 (ανά ώρα, 5 λεπτά μετά την ώρα), από τις 07:05 έως τις 23:05.
Για την επιβίβαση στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απαραίτητη είναι η επίδειξη επικυρωμένου εισιτηρίου Προαστιακού ή μηνιαίας κάρτας. Οι επιβάτες που επιβιβάζονται στον Αγ. Βασίλειο καλούνται να επικυρώσουν το εισιτήριό τους στα ακυρωτικά μηχανήματα του Σ.Σ. Αγ. Βασίλειος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.