HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΑΦΝΗ: Πλημμύρισε με κόσμο η Αγία Τριάδα και το πρωί και το βράδυ!

Σε ολοήμερο πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Αγίας Τριάδας στη Δάφνη Καλαβρύτων. Την κατανυκτική ατμόσφαιρα με την οπο...

Σε ολοήμερο πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Αγίας Τριάδας στη Δάφνη Καλαβρύτων. Την κατανυκτική ατμόσφαιρα με την οποία τελέστηκε  η θεία λειτουργία για την εορτή της Αγίας Τριάδας στην ομώνυμη εκκλησία στο κέντρο του χωριού και παρακολούθησε πλήθος πιστών, διαδέχτηκε το γλέντι που στήθηκε το βράδυ υπό τη διοργάνωση του Συλλόγου Δαφναίων Αθήνας και Πειραιά. 
Ο προαύλιος χώρος της εκκλησίας πλημμύρισε με κόσμο και το βράδυ, που υπό τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών, χόρεψε και γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το κρασί έρεε άφθονο και το φαγητό και τα εδέσματα, με κυρίαρχα τα ντόπια κρέατα προσφοράς των κτηνοτρόφων της Δάφνης, την παραδοσιακή χυλόπιτα και τα γλυκά που προσέφεραν οι γυναίκες του χωριού, ήταν πλούσια για όλον τον κόσμο, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κος Γεώργιος Λάζαρος και πληθώρα άλλων επισήμων. 
Η φετινή αυτή εκδήλωση ήταν το πρώτο εγχείρημα του Συλλόγου Δαφναίων για την κορύφωση του εορτασμού της ημέρας  της Αγίας Τριάδας με ένα γλέντι ανοιχτό  για όλους και ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες που το αγκάλιασαν με θέρμη, ελπίζοντας ότι θα αποτελέσει πλέον  θεσμό για τον τόπο μας. Και του χρόνου! 
Άγγελος Καυγάς
Πρόεδρος του Συλλόγου Δαφναίων Αθήνας και Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.