Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μαθητές του Γυμνασίου Καλαβρύτων ξεχώρισαν με τις διακρίσεις τους

Μαθητές του Γυμνασίου Καλαβρύτων συμμετείχαν σε εξωσχολικές δραστηριότητες και διαγωνισμούς και ξεχώρισαν με τις διακρίσεις τους. Συγκεκ...

Μαθητές του Γυμνασίου Καλαβρύτων συμμετείχαν σε εξωσχολικές δραστηριότητες και διαγωνισμούς και ξεχώρισαν με τις διακρίσεις τους. Συγκεκριμένα
- η Τοπουζίδου Χριστίνα, μαθήτρια της Γ τάξης, στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας "ΘΑΛΗΣ" και "ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ" και προκρίθηκε στις επόμενες φάσεις.
-Οι μαθήτριες της Γ τάξης Λούπος Λεντιόνα, Τοπουζίδου Χριστίνα και Τσουρουφλή Ευγενία, μετά από πρόκριση, εκπροσώπησαν το Γυμνάσιο Καλαβρύτων στις 05/05/2018 στο GRAND PRIX Φυσικών Επιστημών , που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών και κατέλαβαν τη 13η θέση ανάμεσα σε 32 ομάδες Γυμνασίων απ' όλη την Αχαία.
-Επίσης , η Τοπουζίδου Χριστίνα έλαβε μέρος στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" και προκρίθηκε.
- Τέλος, στον 5ο μαθητικό διαγωνισμό ποίησης που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων περιοχής Αιγιαλείας και Καλαβρύτων και το Διεθνές Ίδρυμα Γιάννη Κουτσοχέρα και Λένας Στρέφη- Κουτσοχέρα, με θέμα 'ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ" απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο, στη μαθήτρια της Β Γυμνασίου, Κων/να Παναγοπούλου ,σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 06/05/2018 στο Πολιτιστικό κέντρο Αιγίου. Επίσης, τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στην Κων/να Παναγοπούλου για τη συμμετοχή της στον 3ο Διαγωνισμό ποίησης με θέμα "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ",που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πάτρας και η Στέγη Γραμμάτων  και Τεχνών "ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ". Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 11/05/2018, στο Επιμελητήριο Αχαίας στην Πάτρα.
Η Δ/νση και ο Σύλλογος των διδσκόντων καθηγητών του Γυμνασίου Καλαβρύτων εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες που διακρίθηκαν και πιστεύει ότι θα βρουν και άλλους μιμητές που θα εκφράσουν με επιτυχία τις ιδιαίτερες ικανότητές τους.
Η Διευθύντρια
Ροδοπούλου Ιωάννα



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.