HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολοκλήρωσε την χρονιά με ήττα, 9η θέση και... Mezzo... κατάσταση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τον τελευταίο της αγώνα για το φετινό Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ΕΠΣΑ, έδωσε η Α.Ε.Καλαβύτων στην Ζήρια, αντιμετοπίζοντας την τοπ...

Τον τελευταίο της αγώνα για το φετινό Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ΕΠΣΑ, έδωσε η Α.Ε.Καλαβύτων στην Ζήρια, αντιμετοπίζοντας την τοπική ομάδα.
Χωρίς άγχος, αφού οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε κάτι ουσιαστικά στην βαθμολογία, η ομάδα των Καλαβρύτων, αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές και με ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα του νεαρού Νίκου Τσαβαλά κάτω από τα γκολ ποστ.
Παρόλο που προηγήθηκε στο σκορ, στο 8' λεπτό με τον Γιώργο Τσαβαλά, δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό και δέχθηκε πέντε τέρματα, γνωρίζοντας την ήτα με 5-1.
Να σημειώσουμε οτι σε αντίθεση με τους παίκτες των Καλαβρύτων που κατέβηκαν στο γήπεδο για να διασκεδάσουν τον αγώνα, η Ζήρια αγωνίστηκε... σαν να μην υπάρχει αύριο, χωρίς νόημα αφού ουσιαστικά δεν θα κέρδιζε κάτι, έχοντας χάσει προ πολλού την υπόθεση "άνοδος" τερματίζοντας στην 5η θέση και μακριά από τις τρεις προνομιούχους θέσεις ανόδου... Χαρακτηριστικά, στο 4-1, ο προπονητής της Ζήριας Ψυχογιάννης (που έχει θητεία και στα Καλάβρυτα στο παρελθόν) προέτρεπε τους παίκτες του για περισσότερη πίεση και περισσότερα γκολ. Μάλιστα στο 34΄και σε σύγκρουση του νεαρού τερματοφύλακα με επιθετικό της Ζήριας, ο κ. Ψυχογιάννης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε φραστικά στον νεαρό παίκτη των Καλαβρύτων...
Αξίζει όμως να επισημάνουμε οτι σχεδόν το σύνολο των παικτών της Ζήριας, είχε άψογη συμπεριφορά και έμεινε έξω από την... χωρίς λόγο "ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα" και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες και των δύο ομάδων να αλληλοσυγχαίρονται για την φετινή πορεία των ομάδων τους...

Παραλειπόμενα:
➤Αρχηγός της χθεσινής αναμέτρισης για την ομάδα των Καλαβρύτων, ο Γιώργος Μπερτσουκλής.
➤Ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα του νεαρού Νίκου Τσαβαλά κάτω από τα γκολ ποστ. Ο νεαρός παίκτης μάλιστα έκανε 2-3 μεγάλες αποκρούσεις,  με εντυπωσιακότερη το τετ-α-τετ του πολύπειρου επιθετικού της Ζήριας, Τριανταφύλλου, ο οποίος μάλιστα έδωσε τα εύσημα στον νεαρό. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και ο επίσης νεαρός Θανάσης Κοντογιώργης

Η μάχη των πλει άουτ
Μια θέση στα πλέι άουτ παιζόταν στο φινάλε του Γ’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας και τη θέση την...πήραν τα Αργυρά, χάνοντας από τον Αστέρα Τέμενης που απέφυγε τη διαδικασία.
Αναγέννηση Ψαθοπύργου, Δήμος Διακοπτού και ΑΕ Δρεπάνου είχαν ήδη σφραγίσει το εισιτήριο ανόδου, απευθείας, στη Α’ Κατηγορία, ενώ ο Φοίνικας θα πάει στα μπαράζ ανόδου για να διεκδικήσει εκεί άνοδο με τους 4ους των άλλων Ομίλων.
Στα πλέι άουτ (μίνι πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών) θα παίξουν Αναγέννηση/Αίας, Θύελλα Αιγείρας, Αχιλλέας Καμαρών και Αργυρά. Οι τρεις σώζονται (αν δεν υπάρχει εδώ ο χειρότερος 3ος), ο τελευταίος της ειδικής βαθμολογίας υποβιβάζεται. Να σημειώσουμε οτι η ομάδα του Σκεπαστού αποχαιρέτησε την κατηγορία και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ΄κατηγορία

Τα αποτελέσματα στο φινάλε:
Ζήρια/ΤΑΔ’93 – Καλάβρυτα 5-1 (16΄, 40΄ Κανάγιας, 23΄ Μαυρομμάτης, 36΄ Τέρπος , 73΄ Τριανταφύλλου / 8΄ Γ. Τσαβαλάς)
Σκεπαστό – Αναγέννηση/Αίας 3-4 (16΄ πεν. Παπαδημητρόπουλος, 34΄ Βραχλιώτης, 73΄ Αγγ. Μπαρκλέσιας / 4΄, 55΄, 84΄ Σκούτας, 82΄ Βλάχος)
Φοίνικας Σαλμενίκου – Ακράτα 1-1 (17΄ Αλεξόπουλος / 64΄ Ν. Παναγόπουλος)
Θύελλα Αιγείρας – Διακοπτό 1-3 (87΄ Γεωργούλης / 15΄, 88΄ Μητρόπουλος, 70΄ Τσέντζος)
A.E. Δρεπάνου – Κεραυνός 2016 3-3 (12΄, 34΄ Ρουμελιώτης, 53΄ Παπαδιονυσίου / 36΄, 48΄ Ρουντζαμάνης, 59΄ Γασπαρινάτος)
Αστέρας Τέμενης – Αργυρά 4-1 (37΄ Δορλής, 56΄, 81΄ Δαλιάνης, 80΄ Βλάχος / 25΄ Θάνος)
Φλόγα Ροδιάς – Απόλλων Αιγίου 2-0 (51΄ Μηλάτος, 62΄ Κατσαούνης)
Αναγέννηση Ψαθοπύργου – Αχιλλέας Καμαρών 6-0 (8΄, 21΄ 52΄, 73΄ Φράγγος, 41΄ Μόρισον, 62΄ Παπαδόπουλος)



Mezzo... κατάσταση
Μετά το τέλος του αγώνα, όλη η αποστολή της Α.Ε.Κ. βρέθηκε στην Τέμενη και στον εξαιρετικό χώρο του παραλιακού εστιατορίου Mezzo όπου και φιλοξενήθηκε από τον φίλο της ομάδας, επιχειρηματία, Κώστα Σακελλαρίου που πρόσφερε και το πλούσιο γεύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.