HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξήντα (60) θέσεις με οκτάμηνες συμβάσεις για τον Δήμο Καλαβρύτων

Διακόσιες ενενήντα (290) θέσεις εργασίας με οκτάμηνη διάρκεια μέσα από προγράμματα κοινωνικής Εργασίας θα προκηρυχθούν το προσεχές διάστ...

Διακόσιες ενενήντα (290) θέσεις εργασίας με οκτάμηνη διάρκεια μέσα από προγράμματα κοινωνικής Εργασίας θα προκηρυχθούν το προσεχές διάστημα στους Δήμους της Αχαΐας
Πρόκειται για νέες θέσεις για οκταμηνίτες και θα είναι σε Καλάβρυτα 60,  σε Αίγιο 120, σε Δυτική Αχαΐα 60 και Ερύμανθο 50. 
Τα στοιχεία σχετικά με τις ειδικότητες είναι ήδη έτοιμα καθώς η ΠΔΕ συνεργάστηκε με τις περιφερειακές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ προκειμένου να λάβει στοιχεία για τα επαγγέλματα με την υψηλότερη ανεργία.
Το νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς θα έχει πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, ενώ θα περιλαμβάνει κατάρτιση και συμβουλευτική θα περιέχει και κατηγορίες νέων στην αγορά εργασίας, μακροπρόθεσμα ανέργων, ευπαθών ομάδων και μονογονεϊκών οικογενειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.