HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρατείνονται έως τις 6 Ιουνίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές στα Λύκεια

Μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη, 6 Ιουνίου, παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφών για το σχολικό έτος 2018-2019. ...

Μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη, 6 Ιουνίου, παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφών για το σχολικό έτος 2018-2019.

Τελευταίο κουδούνι στα γυμνάσια

Η τελευταία ημέρα μαθημάτων είναι η σημερινή για τα γυμνάσια της χώρας, αυτό ωστόσο δε σημαίνει ξεκούραση για τους μαθητές, αφού από αύριο, 1η Ιουνίου, ξεκινούν οι προαγωγικές και οι απολυτήριες εξετάσεις.

Η εξεταστική αυτή περίοδος θα διαρκέσει, έως και τις 6 Ιουνίου, και τα αποτελέσματα θα πρέπει να έχουν εκδοθεί το αργότερο έως τις 12 Ιουνίου. Οι εξετάσεις για όσους τυχόν απουσιάσουν δικαιολογημένα, θα πρέπει να έχουν ολοκληθωθεί έως τις 7 Ιουνίου.

Με την έκδοση των αποτελεσμάτων, θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της υποστηρικτικής διδασκαλίας --για όσους μαθητές παραπεμφθούν σε επαναληπτική εξέταση-- μαζί με το πρόγραμμα της δεύτερης εξεταστικής περιόδου. Η δεύτερη εξεταστική περίοδος θα διενεργηθεί μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, αρχίζοντας από τις 21 Ιουνίου. Τα αποτελέσματα της εν λόγω περιόδου θα πρέπει να εκδοθούν το αργότερο μέχρι τις 27 Ιουνίου.

Πάντως, από σήμερα και μέχρι και τις 12 Ιουνίου (ανάλογα με τον προγραμματισμό του κάθε σχολείου), δίνονται οι έλεγχοι προόδου του δεύτερου τετραμήνου.

ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.