HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Φιέστα για τη μάχη του 3ου ημιτελικού με Ολυμπιακό

H Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει -για 1η φορά- ημιτελικό Α΄ Εθνικής (Basket League) και όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα ζήσουν τον 3ο ημιτελ...

H Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει -για 1η φορά- ημιτελικό Α΄ Εθνικής (Basket League) και όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα ζήσουν τον 3ο ημιτελικό μεταξύ Προμηθέα και Ολυμπιακού με τον «προμηθεϊκό» τρόπο, που ξέρουν οι Πατρινοί: μια σκληρή μπασκετική μάχη εντός παρκέ και μια αληθινή γιορτή του μπάσκετ εκτός των 4 γραμμών του γηπέδου. Οι άνθρωποι του Προμηθέα έχουν υποσχεθεί εκπλήξεις και μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα (επιπέδου All Star), ενώ η εξέλιξη του τελευταίου αγώνα προδιαθέτει για έναν ιδαίτερα αμφίρροπο αγώνα.

Οι Πατρινοί θέλουν να πετύχουν την νίκη, που έχασαν στις λεπτομέρειες μέσα στο ΣΕΦ, και να δώσουν παράταση στη σειρά δίνοντας και 4ο αγώνα (την Πέμπτη 31/5). Ο Μάκης Γιατράς που θ’ αποφασίσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, για την συμμετοχή του Μιλόσεβιτς, έχει, επιπλέον, στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Λίποβι, Τουτζιαράκης, Σκούφης, Γκίκας, Γερομιχαλός, Φαγιέ, Δημάκος, Σαλούστρος Χολ, Πράδερ, Έλις, Μαντζούκα.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά στηρίζουν πολλά και στον κόσμο της Πάτρας, που αναμένεται να κατακλύσει το Δημ.Τόφαλος και να δημιουργήσει την καυτή μπασκετική ατμόσφαιρα που έχει μετατρέψει την έδρα του Προμηθέα σε «κάστρο», με τους Πατρινούς να μετράνε 11-3 φέτος.

Οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθευτούν τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή 09:00-16:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος). Μετά τις 6 το απόγευμα όσα εισιτήρια έχουν απομείνει θα διατίθενται στο γήπεδο. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.