Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 33χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε αλλοδαπό με τρακτέρ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη αλλοδαπού με εισαγγελική παραγγελία Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικο...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού με εισαγγελική παραγγελία
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 49χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών, για ληστεία.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας 82χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για μη καταβολή εισφορών σε ασφαλιστικό φορέα.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και επτά ναρκωτικά δισκία.

Σύλληψη ημεδαπού για ανθρωποκτονία  από αμέλεια, σε συνδυασμό με παράβαση του νόμου περί της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο δυστύχημα, το οποίο συνέβη χθες το πρωί, στα Σαγαιικα Δυτικής Αχαΐας, μέσα σε αγρόκτημα, όπου 33χρονος ημεδαπός οδηγώντας γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ) με φρέζα, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα, έναν 32χρονο, αλλοδαπό άνδρα, υπήκοο Αλβανίας, που εργάζονταν ως εργάτης γης.

Επισημαίνεται ότι,  ο 33χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί υγείας και ασφάλειας εργαζομένων, ενώ διενεργείται προανάκριση για την πλήρη εξακρίβωση των αιτιών και  συνθηκών πρόκλησης του ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.