Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ελληνικά μετάλλια στο European Youth Championships & Trophy 2018

Δύο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, κατέκτησαν οι Eλληνες αθλητές στα « European Youth Championships & Trophy 2018 », στην κα...

Δύο μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, κατέκτησαν οι Eλληνες αθλητές στα «European Youth Championships & Trophy 2018», στην κατηγορία των Laser 4.7, που διεξήχθη με επιτυχία στην Πάτρα (βάση η Πλαζ, στίβος ο Πατραϊκός) και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Στη δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε ο Αιμίλιος Μόνος και στην τρίτη ο Δικαίος Κερκουλάς. Διοργανωτής του πρωταθλήματος ήταν ο Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πάτρας - Ρίου «Ιάσων» και πήραν μέρος 320 αθλητές και αθλήτριες από 40 χώρες (30 από Ευρώπη και 10 από άλλες ηπείρους).

Οι καιρικές συνθήκες στον στίβο των αγοριών (άνεμοι έξι μποφόρ) δε βοήθησαν χθες, για να διεξαχθούν ιστιοδρομίες. Αντίθετα, στα κορίτσια πραγματοποιήθηκε μία κούρσα. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός Σίζαρ Μπαραμπίνο με 18 β.π., με δεύτερο τον Αιμίλιο Μόνο με 28 β.π., τρίτο τον Δικαίο Κερκουλά με 30 β.π., τέταρτο τον Μανώλη Κόλλια με 37 β.π., ενώ 7ος ήρθε ο Χαράλαμπος Σμυρνής με 57 β.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.