HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου με δύο Αχαιούς νεκρούς

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Σκάλωμα Φωκίδας. Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες του αεροπλ...

Πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Σκάλωμα Φωκίδας. Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες του αεροπλάνου, ηλικίας 50 και 55 ετών .
Ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου όπου εξέπνευσε, ενώ ο δεύτερος όταν απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις τις αστυνομίας και της πυροσβεστικής ήταν ήδη νεκρός. Και οι δύο νεκροί είναι δύο από την Πάτρα. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Δημοσθένη Σεραφειμίδη και τον Τάσο Σταματάκη
Το χρονικό της τραγωδίας
Δύο μονοκινητήρια αεροσκάφη τύπου Piper (PA 28) εκτελούσαν το δρομολόγιο Κωπαΐδα - Μεσολόγγι - Κωπαΐδα, όταν πάνω από το Ευπάλιο, ο ένας επιβαίνων του δεύτερου αεροσκάφους ανέφερε ότι το προπορευόμενο θα έκανε αναγκαστική προσγείωση, λόγω βλάβης. Σημειώνεται, ότι στην περιοχή έπνεαν και ισχυροί άνεμοι.
Μάλιστα, «σηκώθηκε» και ένα ελικόπτερο τύπου Agusta Bell, προκειμένου να συνδράμει στη μεταφορά των τραυματιών, ωστόσο δεν χρειάστηκε καθώς είχαν ήδη φτάσει στο κέντρο υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.