HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η... επετειακή ανάρτηση του Ανδρέα Σάμαρη - Η αναφορά του στην Παναχαϊκή

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε ο Ανδρέας Σάμαρης στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram. Όπως αναφέρει ο διεθνής άσος της Μπενφίκα,...

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε ο Ανδρέας Σάμαρης στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram.

Όπως αναφέρει ο διεθνής άσος της Μπενφίκα, συμπληρώνει σήμερα 22 χρόνια στο ποδόσφαιρο, αλλά και 11 από τότε που υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο. Δηλώνει τυχερός και ευγνώμων και μάλιστα την ανάρτησή του, που την έχει γράψει στα πορτογαλικά και στα ελληνικά, την συνοδεύει με μια φωτογραφία από την εποχή που αγωνιζόταν πιτσιρικάς στα εφηβικά της Παναχαϊκής, φορώντας και το περιβραχιόνιο.

Γράφει συγκεκριμένα: «Σαν σήμερα, πριν 22 χρόνια, ξεκίνησε το ταξίδι μου στο ποδόσφαιρο και την ίδια μέρα, 11 χρόνια μετά, στις 10/4/2007, υπέγραψα, γεμάτος όνειρα, το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της πόλης μου, την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ! Ακόμη 11 χρόνια μετά, έχω κατακτήσει 9 τίτλους σε Ελλάδα και Πορτογαλία, φοράω τη φανέλα της Εθνικής ομάδας και τα όνειρα δεν σταματάνε εδώ! Νιώθω τυχερός που μπόρεσα μέχρι σήμερα να πραγματοποιήσω πολλά από αυτά, να μαζέψω εμπειρίες και μαθήματα ζωής αλλά και να δώσω όλο μου τον εαυτό στο ποδόσφαιρο και που μέσα από αυτό έγινα καλύτερος ως άνθρωπος. Το ταξίδι συνεχίζεται!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.