HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Ευχαριστήριο για τον "Καλό Σαμαρείτη Κλειτορίας"

Η Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι στο Κ.Υ Κλειτορίας ευχαριστούν θερμά τον ‘ ’Καλό Σαμαρείτη Κλειτορίας΄’ , όπου μετά από συνεργασία και συ...

Η Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι στο Κ.Υ Κλειτορίας ευχαριστούν θερμά τον ‘’Καλό Σαμαρείτη Κλειτορίας΄’, όπου μετά από συνεργασία και συνεννόηση με τον Επιμελητή Γενικής Ιατρικής του Κέντρου Υγείας κ. Παπαχριστόπουλο Ηλία, δώρισε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για την κάλυψη αναγκαίου ιατρικού εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ΩΡΛ εξοπλισμός και εξοπλισμός του χειρουργικού τομέα ενώ διατέθηκε και ένα ποσό για απαραίτητες εργασίες του εσωτερικού του κτηρίου. 
Να σημειωθεί δε, ότι και στο παρελθόν ο ‘’Καλός Σαμαρείτης΄’ έχει προβεί σε ανάλογες δωρεές προς το Κέντρο Υγείας και από το υστέρημά του συμβάλει για την ομαλή λειτουργία της δομής, της οποίας οι ελλείψεις παραμένουν σημαντικές. 
Ο Διευθυντής Κ.Υ Κλειτορίας
Ευγένιος Χαϊκάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.