Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μισή ομάδα ενόψει... Καραϊσκάκη

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Αγυιά ( ώρα 17.00 ). Δεν σταματάνε...

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Αγυιά (ώρα 17.00). Δεν σταματάνε τα προβλήματα για τους «κοκκινόμαυρους», που χάνουν για την αναμέτρηση της Τετάρτης και τους Ελευθεριάδη και Βασιλείου.
Από τον προπονητή της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές:
Βρονταράς, Χαλκιάς, Μπαμπούνης, Ντάσιος, Πολίμος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Γκίνο, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μασούρας, Αποστολόπουλος, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης.
Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι Φουρλάνος (αρθροσκόπηση), Στεργίδης (θεραπεία), Μακρυδημήτρης Σωτηράκος (πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τους τραυματισμούς που είχαν στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο), Ελευθεριάδης (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), Μπιτσάκος (πρόγραμμα αποκατάστασης), Βασιλείου (ενοχλήσεις στο γόνατο).
Εκτός αποστολής επίσης έμεινε ο Βασίλης Σούλης που είναι τιμωρημένος λογω καρτών.
Εκτός αποστολής τέλος έμειναν οι Μπούτιβας και Αγουρίδης.
Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής προπονήθηκαν το πρωί στην Αγυιά και νωρίς το απόγευμα θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο «ΤΖΑΚΙ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.