HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η συγκλονιστική στιγμή που ο Κώστας Μανωλάς "σκοτώνει" την Μπαρτσελόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία απίθανη ανατροπή πέτυχε το βράδυ της Τρίτης η Ρόμα, επικρατώντας με 3-0 της Μπαρτσελόνα στο Ολίμπικο μετά την ήττα με 4-1 στο Καμπ Νο...

Μία απίθανη ανατροπή πέτυχε το βράδυ της Τρίτης η Ρόμα, επικρατώντας με 3-0 της Μπαρτσελόνα στο Ολίμπικο μετά την ήττα με 4-1 στο Καμπ Νου και παίρνοντας μεγαλειώδη πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League!

Το τρίτο και καθοριστικό γκολ των τζιαλορόσι, που ολοκλήρωσε την ανατροπή κι έβαλε «φωτιά» στο στάδιο της ιταλικής πρωτεύουσας, το πέτυχε ο Κώστας Μανωλάς, που το πανηγύρισε τόσο έξαλλα που μπορούμε να πούμε πως ο Ελλαδίτης αμυντικός σχεδόν... τρελάθηκε, με το σχετικό στιγμιότυπο να γίνεται viral!

Ο Κώστας Μανωλάς γνωρίζει την αποθέωση με τον ευρωπαϊκό Τύπο στα πρωτοσέλιδα, στα άρθρα

 «Ο Κώστας Μανωλάς σφραγίζει την ιστορική ανατροπή της Ρόμα και στέλνει την Μπαρτσελόνα εκτός», αναφέρει ο Guardian για τον Έλληνα στόπερ που χάρισε την πρόκριση με την κεφαλιά στους Ρωμαίους.

«Η κραυγή του Έλληνα πολεμιστή: Ο Μανωλάς ξεσπάει σε δάκρυα στον πάγκο», αναφέρει η Forza Roma, ιστοσελίδα που καλύπτει στενά το ρεπορτάζ των Τζιαλορόσι και στέκεται στην αντίδραση του Έλληνα διεθνή που δάκρυσε για την πρόκριση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.