HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ: Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση στο εκκλησάκι της Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής

Ο ναός σου Θεοτόκε αναδείχτηκε παράδεισος και αναβλύζει ιάματα στους  πιστούς που προσέρχονται με φλογερή αγάπη, ζέουσα πίστη και θρησκε...

Ο ναός σου Θεοτόκε αναδείχτηκε παράδεισος και αναβλύζει ιάματα στους  πιστούς που προσέρχονται με φλογερή αγάπη, ζέουσα πίστη και θρησκευτική ευλάβεια προς το τίμιο πρόσωπό σου.
Αίσθημα θαυμασμού και δέους προκαλεί πλέον η άρτια ανακαίνιση εσωτερικά και εξωτερικά στο γραφικό εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής. Οι εργασίες συντήρησης ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και το ξωκλήσι της Παναγίτσας αποτελεί πλέον ένα πραγματικό στολίδι του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής.
Ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής, την Παρασκευή της Διακαινησίμου εβδομάδας, 13 Απριλίου 2018, μέσα στο κλίμα της πασχαλινής χαράς και αγαλλιάσεως, θα γίνει πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο ανακαινισμένο εκκλησάκι. Αξίζει πραγματικά να το επισκεπτείτε και να το δείτε από κοντά. Με φόντο το πανέμορφο και μαγευτικό τοπίο μοιάζει σαν εξαίσια ζωγραφιά, καμωμένη με το πινέλο του Δημιουργού. 
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων ευχαριστούν θερμά από καρδιάς όλους τους συγχωριανούς και φίλους μας σε Ελλάδα και εξωτερικό που ανταποκρίθηκαν άμεσα και βοήθησαν όπως δύναται ο καθένας με τον τρόπο του, καθώς και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, κ. Ιωάννη Κουτρουμάνη, που επέβλεψε και βοήθησε έμπρακτα σε αυτή την όμορφη προσπάθεια διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία και πραγματικά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου το εκκλησάκι να έχει τη μορφή που του αξίζει. Όλοι δικαιούνται τα συγχαρητήριά μας για την πολύτιμη προσφορά τους. Η συγκινητική στήριξη και αρωγή των συγχωριανών μας πάντα θα μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε ακούραστα και με αγάπη το συλλογικό μας έργο για το καλό του τόπου μας.
Είθε η πάναγνη και γλυκύτατη Παναγία μας να παραμένει για όλους η Πηγή της Ζωής, χαρίζοντας ελπίδα και προστασία, καταφυγή και σκέπη σε όλο τον κόσμο.
Με εκτίμηση,
το Δ.Σ.
Για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μανεσίου γράφει η Κατερίνα Νικολακοπούλου
Η Κατερίνα Νικολακοπούλου γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1991 και μεγάλωσε στο Μάνεσι Καλαβρύτων. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στις Κλασικές Σπουδές. Έχει εργαστεί στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών συμμετέχοντας σε διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις. Επίσης, είναι γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου Καλαβρύτων και ασχολείται με την αρθρογραφία






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.