Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εντοπίστηκε η σορός του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου

Η σορός του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ανοιχτά της Σκύρου. Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Δήμα...


Η σορός του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου εντοπίστηκε σήμερα το πρωί ανοιχτά της Σκύρου. Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σκύρου, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, σημειώνοντας ότι δίπλα στην σορό του Γιώργου Μπαλταδώρου εντοπίστηκαν και μερικά συντρίμμια του Mirage 2000-5 της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η σορός του σμηναγού  έχει μεταφερθεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
Πολλοί ψαράδες από το νησί αλλά και από τα κοντινά νησιά πήραν μέρος στις έρευνες, καθώς το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες.
Υπενθυμίζεται πως χθες εντοπίστηκαν στην περιοχή των ερευνών η κάσκα του άτυχου χειριστή, η μικρή σωστική λέμβος και το κιτ επιβίωσης που διέθεται το Mirage στο cockpit.
Την ίδια στιγμή εκτιμάται πως το κουφάρι του Mirage 2000-5 βρίσκεται σε βάθος 300 μέτρων.
Τώρα οι έρευνες έχουν εστιαστεί στον εντοπισμό του καθίσματος του άτυχου σμηναγού, καθώς εκεί βρίσκεται και ο καταγραφέας πτήσης (το μαύρο κουτί). Η ανάλυση των στοιχείων που έχει καταγράψει θα ρίξει φως στα αίτια της πτώσης του μοιραίου μαχητικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.